Keep an Eye Filmacademie Festival van start

Gepubliceerd op

Met de opening van de Master Graduation Show op woensdag 25 juni is het Keep an EYE Filmacademie Festival van start gegaan. De eerste dagen staan in het teken van het afstuderen van de masterstudenten. Vanaf maandag 30 juni is de beurt aan de bachelorstudenten.

Met de opening van de Master Graduation Show op woensdag 25 juni is het Keep an EYE Filmacademie Festival 2014 van start gegaan. De eerste dagen staan in het teken van het afstuderen van de masterstudenten. Vanaf maandag 30 juni is de beurt aan de bachelorstudenten.

Bart Römer, directeur van de Filmacademie, en Mieke Bernink, lector van de Master Film, openden de Graduation Show tijdens een feestelijke borrel in EYE. Aansluitend ging het programma van start met workshops en films. 

Lees meer over de Master Graduation Show of bezoek de website van deze lichting masterstudenten. 

Maandag 30 juni begint het festival voor de bachelorstudenten met de (besloten) Dag voor Pers en Relaties. In de dagen er na zijn er vertoningen van de eindexamenfilms, worden diploma's en prijzen uitgereikt en is er een expositie van werk van studenten Production design. 
Lees meer

Delen