Lokroep (Lichting 2013) in de prijzen

Gepubliceerd op

Lokroep, de eindexamenfilm van regisseur Reber Dosky en geproduceerd door Vera Frohn en Steven Rubinstein Malamud, won tijdens het Curt.doc Festival in Vidreres (spanje) de juryprijs.

Lokroep, de eindexamenfilm van regisseur Reber Dosky en geproduceerd door Vera Frohn en Steven Rubinstein Malamud, won tijdens het Curt.doc Festival in Vidreres (Spanje) de juryprijs. Ook kreeg de film een eervolle vermelding tijdens het Tel Aviv 16th International Student Film Festival. 

Curt.doc Vidreres International Short Documentary Festival is een cultureel evenement gewijd aan korte documentaire films. Het doel van het festival is een platform en ontmoetingsplaats te zijn voor een algemeen publiek, voor professionals en voor filmmakers uit de hele wereld. 

Uit het juryrapport van het Tel Aviv 16th International Student Film Festival over de eervolle vermelding: 
"The film reveals a relationship between a father returning to his ancestral village and his son who grew up in the city. The filmmaker uses an impressive cinematic language to tell a story about the disparity between the father and the son, between traditional life and modernity and the unbridgeable gap of generations."

Delen