Alumnibijeenkomst en bijzondere prijsuitreiking tijdens de 24uurs Marathon

Alumnibijeenkomst 2013-2014

Gepubliceerd op

Ook dit jaar is de Alumnivereniging van de Theaterschool weer onderdeel van de 24uurs marathon! De bijeenkomst start op vrijdag 20 februari om 22.00 uur naar in het Tip Top Theater.

Ook dit jaar is de Alumnivereniging van de Theaterschool weer onderdeel van de 24uurs marathon! De bijeenkomst begint op vrijdag 20 februari om 22.00 uur in het Tip Top Theater.

Vorig jaar trapte we af in het Tip Top Theater, dit jaar maken we tussentijdse de balans met jullie op: in de wandelgangen en tussen de schuifdeuren is en wordt hard gewerkt aan het opzetten van alle opleidings-kringen. Dit begint z’n vruchten af te werpen in de vorm van diverse alumni-activiteiten zoals thema-avonden en gezellige reünies! Maar er is nog werk aan de winkel: niet alle opleidingen hebben reeds een kring en we willen nog veel meer interessante initiatieven met jullie ontplooien.

Kortom, samen met jullie willen we de laatste kringen in de steigers zetten, en ideeën uitwisselen voor activiteiten in de toekomst.

Los hiervan hebben we de eer ruimte te mogen maken in ons programma voor twee bijzondere prijzen:

  • De Kassies Grants van Het Jan Kassies Fonds (voormalig Hanny Veldkamp Fonds) die worden toegekend aan drie viederjaarsstudenten van de Theaterschool.
  • Bovendien zal de Top Naeff Prijs worden uitgereikt: de oudste theaterstudentenprijs van het land, uitgereikt als aanmoedigingsprijs aan een veelbelovend en afstuderend talent van de Theaterschool.

Wie dit is … zal de 20e februari blijken!

Na de uitreiking is er de gelegenheid een borrel te drinken in het Tip Top theater. En minstens even belangrijk: duik daarna het 24 uur programma in en kijk wat de nieuwe lichting studenten in haar mars heeft tot de volgende ochtend 09.00 uur ‘s ochtends!

Het bestuur van de Alumnivereniging bestaat uit:
Anne Breure (Mime Opleiding)
Liesbeth Groenwold (secretaris, Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunstacademie)
Kees Hulst (voorzitter, Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunstacademie)
Sjifra IJpma (Moderne Theaterdans)
Eline Karsten (Docent Dans)
Sanne Nouws (Regie Opleiding)
Job Raaijmakers (Theaterdocent)
Michiel van Schijndel (penningsmeester, Productie Podiumkunsten)

 
Delen