We Are Here heeft oude pand Reinwardt Academie verlaten

Gepubliceerd op

De groep uitgeprocedeerde asielzoekers We Are Here, heeft op 31 augustus jl. het oude pand van de Reinwardt Academie verlaten. De groep bezette vorige maand het gebouw van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) aan de Dapperstraat. Op 1 september moest het pand leeg worden opgeleverd aan de nieuwe eigenaar, de gemeente Amsterdam.

De groep uitgeprocedeerde asielzoekers We Are Here, heeft op 31 augustus jl. het oude pand van de Reinwardt Academie verlaten. De groep bezette vorige maand het gebouw van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) aan de Dapperstraat. Op 1 september moest het pand leeg worden opgeleverd aan de nieuwe eigenaar, de gemeente Amsterdam.   

De AHK is blij dat er geen kort geding aan te pas is gekomen, te danken aan de constructieve wijze waarop de groep zich heeft opgesteld. Het pand is inmiddels voorzien van antikraak. 

Delen