Complimenten van minister Bussemaker voor studenten Reinwardt Academie

Mechteld Jungerius, Eva Veen en Rianne van Wijnen tijdens de Erfgoedarena. Foto: Susan van 't Slot

Gepubliceerd op

De bachelorstudenten Mechteld Jungerius, Eva Veen en Rianne van Wijnen zijn onlangs in een persoonlijke brief van minister Jet Bussemaker (Onderwijs Cultuur en Wetenschap) gecomplimenteerd met columns die zij schreven over de Erfgoedwet in wording.

De bachelorstudenten Mechteld Jungerius, Eva Veen en Rianne van Wijnen zijn onlangs in een persoonlijke brief van Minister Jet Bussemaker (OCW) gecomplimenteerd met columns die zij schreven over de Erfgoedwet in wording. De columns verschenen naar aanleiding van de Erfgoedarena in November 2015, een openbaar debat, dat de Reinwardt Academie organiseerde over de betreffende wet. In de brief, gericht aan directeur Teus Eenkhoorn, schrijft Bussemaker dat de frisse blik van toekomstige erfgoedprofessionals niet gemist kan worden in de erfgoedsector.
“De columns van uw studenten getuigen van een deskundige, kritische en soms zelfs poetische kijk op cultureel erfgoed en op het vernieuwde wettelijke kader om dit voor de toekomst te behouden en te benutten“ aldus de minister.

Lees de columns van de studenten:

Delen