Oproep DasArts: mannen van boven de 50 gezocht voor eerbetoon aan Beckett

De eerste presentatie (2006) in het ochtendgloren, alvorens de Gentse binnenstad tot leven kwam. Foto: Marianne Hommersom

Gepubliceerd op

In het kader van DasArts Final Presentations Block 2016: PART ONE zoekt theatermaakster Leentje Vandenbussche mannen van boven de 50 om op 30 maart 2016 een eerbetoon aan Samuel Beckett te brengen.

Theatermaakster Leentje Vandenbussche zoekt mannen van 50 jaar en ouder om een eerbetoon aan Samuel Beckett te brengen. De actie bestaat uit niets meer of minder dan: in een geometrische formatie te wachten, in stilte en voor onbepaalde duur. Ervaring leert dat het een bijzondere belevenis is die nog lang positief nazindert. Wachten zal nooit meer hetzelfde zijn.

De voorbereiding en performance vinden plaats op woensdag 30 maart van 17:00 uur tot ... ergens in de nacht. Een en ander vindt plaats bij DasArts Master of Theatre in het kader van Final Presentations Block 2016: PART ONE. De locatie is: Overhoeksplein 2, Amsterdam.

Het betreft een onbezoldigde, vrijwillige deelname maar alle voorzieningen (maaltijd, verfrissing, briefing,...) worden getroffen om het gezond te laten verlopen. Het is wel degelijk een uitdaging maar geen kwelling.

Om aan dit eerbetoon deel te nemen, vragen we u om vóór 25 maart te mailen naar Leentje allesenniets@gmail.com met uw contactgegevens en mogelijke fysieke klachten waarmee we rekening dienen te houden. Bij inschrijving krijgt u een bevestiging van ontvangst en een korte briefing alvorens we op 30 maart om 17:00 uur samenkomen.

Aarzel niet om bijkomende vragen te stellen, we helpen u graag.

Het DasArts team en Leentje Vandenbussche kijken uit naar uw komst.

Delen