Meld je nu aan voor Theaterdocent Verkort

Gepubliceerd op

Eind mei start de selectie voor de opleiding Theaterdocent Verkort. Een opleiding speciaal opgezet voor theaterprofessionals die op zoek zijn naar verdieping en verbreding. Een opleiding die te combineren is met een werkend leven. Binnen twee jaar word je opgeleid tot docerend theatermaker, leer je werken met verschillende doelgroepen en binnen verschillende werkvelden.


De Theaterschool biedt met deze opleiding theatermakers en acteurs nieuwe perspectieven op de arbeidsmarkt. Daarbij kunnen professionals op deze manier in twee jaar een onderwijsbevoegdheid halen. Vanaf 2017 is deze op alle scholen verplicht.

Wil je meer weten? Laat weten op de site van Theaterdocent Verkort dat je meer informatie wilt krijgen. Of neem contact op met ons via theaterdocent-verkort@ahk.nl

Belangrijke data
deadline aanmelding 1 mei
Aanmelden: via de website van Theaterdocent Verkort

Eerste selectieronde

zaterdag 21 en zondag 22 mei 2016

Tweede selectieronde

zaterdag 4 en zondag 5 juni 2016

Delen