Alumni Koen Steger (Scenografie) en Neal Groot (Design & Technologie) geselecteerd voor Finale Zomergastendecor

Gepubliceerd op

VPRO Zomergasten schreef een decorpitch uit voor een nieuwe look van het programma en vroeg creatieve geesten om mee te denken over een ander decor. Alumni van de Academie voor Theater en Dans Koen Steger (Scenografie) en Neal Groot (Design & Technologie) zijn uitgekozen tot de beste 5 ideeën voor het nieuwe VPRO Zomergastendecor.

VPRO Zomergasten schreef een decorpitch uit voor een nieuwe look van het programma en vroeg creatieve geesten om mee te denken over een ander decor. Alumni van de Academie voor Theater en Dans Koen Steger (Scenografie) en Neal Groot (Design & Technologie) zijn uitgekozen tot de beste 5 ideeën voor het nieuwe VPRO Zomergastendecor.

Donderdag 30 maart vanaf 20:00 uur pitchen Koen en Neal hun idee in Pakhuis de Zwijger.
Benieuwd? Kom dan naar de finalepitch in het Amsterdamse Pakhuis de Zwijger, waar wordt bepaald welk idee wordt uitgewerkt.

Reserveer kaarten via onderstaande link:
https://dezwijger.nl/programma/zomergasten-decorpitch-finale

Delen