Meeloopdag Scenografie - 6 april 2017

Gepubliceerd op

De Opleiding Scenografie organiseert op 6 april 2017 een Meeloopdag. Ben je op een Open Dag geweest? Heb je alle informatie over de studie tot je genomen? En wil je nu nog graag eens in de praktijk ervaren hoe het is om aan de Academie voor Theater en Dans Scenografie te studeren? Dan ben je van harte welkom.

De Opleiding Scenografie organiseert op 6 april 2017 van 9:30u -13:30u een Meeloopdag. Ben je op een Open Dag geweest? Heb je alle informatie over de studie tot je genomen? En wil je nu nog graag eens in de praktijk ervaren hoe het is om aan de Academie voor Theater en Dans Scenografie te studeren? Dan ben je van harte welkom.

Op de Meeloopdag steek je, samen met andere geïnteresseerden, de handen uit de mouwen in een workshop van Herbert Janse. Herbert Janse is een bekend Nederlands scenograaf en ontwerpdocent aan onze opleiding. Hij laat jullie in 2,5 uur kennismaken met het vak Scenografie. Na de workshop is er een lunch met de huidige eerstejaars studenten en de studieleiding waarin je je laatste vragen kunt stellen.

Aan de Meeloopdag zijn geen kosten verbonden. Je kunt je tot 4 april 12.00u aanmelden via het aanmeldformulier. Tot dan!

Delen