DAS Master Presentations: 31 mei – 4 juni

photo: Murad Atshan

Gepubliceerd op

Acht master studenten van DAS Theatre en DAS Choreography presenteren van 31 mei tot en met 4 juni hun werk.

Acht master studenten van DAS Theatre en DAS Choreography presenteren van 31 mei tot en met 4 juni hun werk.   Het is de ‘time between dog and wolf’; een tijd waarin een hond en wolf kan zijn en een wolf een hond. Een ruimte waarin veel dingen nog mogelijk zijn, en we bewust worden van het kijken op zichzelf.
 

Met: Gabino Rodríguez, Annefleur Schep, Olga Tsvetkova, Abhishek Thapar, Noha Ramadan, Noah Voelker, Enkidu Khaled, Cecilia Lisa Eliceche.

Lees meer over de Master Presentations ‘Time Between Dog and Wolf’ http://bit.ly/DASmasters
Of kijk op onze Facebook event pagina: http://bit.ly/DASFBmasters

De toegangsprijs voor AHK/ATD-studenten en staf is 1 euro. Kleine hapjes zijn inbegrepen in de prijs. Een ticket geeft toegang tot de hele avond, die bestaat uit drie presentaties. De kassa van DAS Graduate School is open vanaf 18:30 uur. De eerste presentatie begint om 19:00 uur.


Delen