Audities dansopleidingen MTD en UC/JMD studiejaar 2018/2019 gaan door!

foto: Thomas Lenden

Gepubliceerd op

Voor het komende schooljaar 2018-2019 kunnen studenten zich als vanouds inschrijven voor de Opleiding Moderne Theaterdans (MTD) of voor de Opleiding Urban Contemporary (JMD).

De start van de nieuwe dansopleiding van de ATD is een jaar uitgesteld. De artistiek leider van de nieuwe dansopleiding Bojana Bauer heeft samen met de curriculumgroep die verantwoordelijk is voor het ontwikkelen van het nieuwe studieprogramma, ervoor gekozen om meer tijd te nemen voor het zorgvuldig vormgeven van het programma van de nieuwe opleiding.


In de nieuw te vormen opleiding, gebouwd op de pijlers van de MTD en UC/JMD, wordt de student uitgedaagd zich te ontwikkelen tot een performer met uitgebalanceerde technische én creatieve skills voor een levenslange carrière in dans. In de opleiding wordt de nadruk gelegd op het ontwikkelen van het unieke talent en de eigen stem van de performer binnen de internationale dansgemeenschap. We prikkelen de student zich actief in te zetten in artistieke processen én in de maatschappij.

Met de opleidingen voor hedendaagse dans, ballet, choreografie en dansdocent, biedt de Academie voor Theater en Dans een solide en compleet pakket aan dansopleidingen.

foto: Nellie de Boer

Delen