Eerste voorstelling te zien in nieuwe locatie Gymzaal Lely

Gepubliceerd op

Op 7, 8, 9 en 10 februari is de afstudeervoorstelling PERSONA van Vincent van Woerkom, vierdejaarsstudent aan de Mime Opleiding te zien in Gymzaal Lely, onze nieuwe studio/zaal in Broedplaats Lely aan de Schipluidenlaan 12 in Amsterdam -West. Het is de eerste voorstelling die de Academie voor Theater en Dans presenteert op deze plek.

De Afdeling Theatertechniek en de Afdeling Productie van de Academie voor Theater en Dans hebben samen met Theater Frascati de gymzaal omgebouwd tot een zaal/studio die geschikt is voor repetities en bescheiden montages of presentaties. De ruimte kan als black box of als locatie gebruikt worden. Dit is de eerste gelegenheid om Gymzaal Zuid in gebruik te zien.

Ga naar: PERSONA van Vincent van Woerkom voor meer informatie over de voorstelling en reserveringsinformatie.

Over Broedplaats Lely
Broedplaats Lely is een levendige en diverse nieuwe presentatie- en ontmoetingsplek, gevestigd in het oude Calvijn College tegenover station Lelylaan. Naast een flink aantal beeldend kunstenaars zijn hier STEIM (Studio for Electo-Instrumental Music) en Kunstencentrum de Appel gehuisvest. Samen met onze partner Theater Frascati, huren we Gymzaal Zuid in ieder geval tot december 2019.


Delen