Bezoek de poppentheatervoorstelling Alleen/Alleen

Gepubliceerd op

Alleen/Alleen is een afstudeervoorstelling van Hannah Boudouin, studente scenografie aan de Academie voor Theater en Dans. Samen met componist Pepijn Streng, student aan het Conservatorium van Amsterdam, maakte ze deze poppentheatervoorstelling. Dit project wordt ondersteund uit het budget voor interfacultaire projecten van de AHK en is van 20 t/m 22 februari te zien op de Academie voor Theater en Dans.

Alleen/Alleen gaat op zoek naar verschillende vormen van alleen zijn. De eenzaamheid versus de euforie, de speler tegenover de pop en het individu tegenover de massa. Het is een voorstelling die zwijgt, maar ogen en oren laat luisteren. Door muziek, animatie en decor in de tijd te laten evolueren proberen de studenten vragen te stellen zonder woorden.

Budget voor interfacultaire projecten
De Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten heeft het budget voor interfacultaire projecten in het leven geroepen om studenten de kans te geven over de grenzen van de eigen academie heen te kijken. Studenten die graag eigenhandig een project op willen zetten in samenwerking met studenten van een andere academie kunnen hiervoor een financiële bijdrage ontvangen van maximaal € 1.000. 

Speeldata: di 20, wo 21 en do 22 februari om 20.00 uur 
Locatie: Academie voor Theater en Dans, lokaal 4.10. Verzamelen in de hal. 
Kaartverkoop: Kaartjes kunnen online worden besteld. Klik op de gewenste datum en volg de instructies:
20 februari 20:00 uur
21 februari 20:00 uur
22 februari 20:00 uur 

Delen