AHK zoekt een Lid College van Bestuur

Gepubliceerd op

De Raad van Toezicht van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK) is voor het College van Bestuur (CvB) op zoek naar een nieuw collegelid. Dit collegelid gaat samen met de voorzitter van het CvB, en in collegiale samenwerking met de directeuren van de academies van de AHK, leiding geven aan de hogeschool.

Lees het volledige profiel in de vacaturetekst Lid College van Bestuur.

De AHK laat zich bij het vervullen van de vacature bijstaan door Eugenie van Leusen van Vanderkruijs, partner in executive search. Belangstellenden kunnen hun interesse kenbaar maken door een korte motivatie (inclusief actueel cv) te sturen aan ahk@vanderkruijs.com. Voor informatie kunnen geïnteresseerden bellen met Eugenie van Leusen of Miranda Baas op 020-7267270.

Delen