IDFA en de Nederlandse Filmacademie organiseren de IDFA Film Student Route

Gepubliceerd op

IDFA en de Nederlandse Filmacademie organiseren de IDFA Film Student Route: een op maat gemaakt programma voor filmstudenten van filmacademies en filmscholen. Een route door het IDFA-programma, vol inspiratie en met de nieuwste ontwikkelingen in de hedendaagse internationale documentaire-industrie. De IDFA Film Student Route omvat onder andere de IDFA Film Academy Day op de Nederlandse Filmacademie, films uit het IDFA-programma met Q&A, masterclasses en netwerkkansen met internationale filmstudenten en professionals.

Aan de IDFA Film Student Route 2019 namen studenten van mee van de Nederlandse Filmacademie, Den Norske Filmskolen, National Film and Television School, Filmakademie Baden-Württemberg, Aalto University, Stockholm Dramatiska Hogskola, University for Television and Film - Munich, VSMU - Bratislava, Norwegian TV-school, Edinburgh College of Art, Pompeu Fabra University - Barcelona, University of Malta.

 

Delen