Informatie-avonden masteropleiding DAS Creative Producing

Gepubliceerd op

Ben jij een projectleider, producent of zakelijk leider die werkzaam is in de kunstensector? De nieuwe masteropleiding DAS Creative Producing is op zoek naar producenten die met nieuwe, innovatieve modellen en structuren een duurzame verbinding tot stand brengen tussen kunstenaars, publiek en financiers.

Wij organiseren twee informatieavonden: maandag 28 januari en dinsdag 26 februari. 

Informatie-avond DAS Creative Producing
Op deze avond geven we meer informatie over het curriculum, de toelatingsprocedure en de leeromgeving van DAS Graduate School. Stel je vragen aan artistiek leider Gwenoële Trapman, het kernteam, een coach of student. 

Meld je aan via deze link: http://bit.ly/DASCreativeProducingInfoAvond19.

Over DAS Creative Producing
De nieuwe master DAS Creative Producing - Entrepreneurship in the Arts is een tweejarige, interdisciplinaire deeltijdopleiding voor creative producers op die met hun werk middenin de wereld staan.

De wereld en de kunsten zijn continu in ontwikkeling, en daarmee ook het produceren binnen de kunsten. Studenten worden opgeleid tot creative producers, die radicale kunstprojecten met een maatschappelijke urgentie realiseren en het kunstenveld van de toekomst vormgeven. 

Radicaal en urgent
De term creative producer is overgewaaid uit Engeland en Amerika. Het is de persoon die tussen kunstenaars, financiers en het publiek beweegt. Op een vernieuwende, duurzame en inclusieve manier verbindt de creative producer alle partijen met elkaar. Met een uitgesproken visie op ontwikkelingen in de wereld en de kunsten realiseren zij een grote verscheidenheid aan vaak radicale kunstprojecten met een maatschappelijke urgentie.

Meer informatie over de opleiding, de toelatingscriteria en de selectieprocedure. 

Delen