Kijk het webinar Emotienetwerken terug

Gepubliceerd op

Op 20 mei organiseerde het LKCA samen met de Nederlandse Commissie van Unesco een interactief webinar over emotienetwerken. Hierin vertelde lector Cultureel erfgoed Hester Dibbits over deze mede door haar ontwikkelde methode. Heb je het webinar gemist? Kijk hem dan terug op onze website.

Erfgoed gaat over emoties en over betekenisgeving die ontstaat in de uitwisseling van meningen en herinneringen. En dat kan schuren. Om het proces van betekenisgeving in kaart te brengen en bespreekbaar te maken, ontwikkelden Hester Dibbits en Marlous Willemsen emotienetwerken. Met deze methode leren mensen met andere perspectieven elkaar beter te kennen en te begrijpen.

Interactief webinar
Op 20 mei organiseerde het LKCA samen met de Nederlandse Commissie van Unesco het interactieve webinar Emotienetwerken: erfgoed als werkwoord. Dit gebeurde in het kader van de internationale week van de kunsteducatie met als thema 'betwist erfgoed'. Tijdens het webinar vertelde Hester Dibbits uitgebreid over de methode emotienetwerken en Andrée van Es over het werk van de Nederlandse Commissie. Bekijk het webinar terug onderaan deze pagina.

Delen