Uitreiking eerste exemplaar afstudeermagazine CONNECT aan Marcus Azzini

Gepubliceerd op

Op 18 juni overhandigt directeur Jan Zoet het eerste exemplaar van ons gloednieuwe magazine CONNECT aan Marcus Azzini, theatermaker, alumnus en artistiek directeur van het ITS Festival. Het magazine CONNECT verbindt alle afstuderende studenten van 2019 feestelijk in één publicatie.

Tijdstip: 18 juni, 13.00 uur
Plaats: de hal van de academie
Iedereen is van harte welkom!

Een nieuwe generatie!
CONNECT is gemaakt op initiatief van onze studenten. Zij wilden de wereld graag laten zien hoe zij met elkaar, de stad en de samenleving verbonden zijn. De uitkomst is zeker geen standaard-jaarboek: je vindt studenten van onze bachelor- en masteropleidingen niet keurig per opleiding gegroepeerd in een hoofdstukje. De naam CONNECT zegt het al: het magazine laat zien hoe deze nieuwe generatie connected is: in samenwerking met elkaar, met hun publiek, met locaties in de stad, het culturele veld, maatschappelijke thema’s.

Studeer jij af? Sta jij erin?
Ga naar de hal, kruis je naam aan op de woordzoeker op het raam en krijg op 18 juni jouw eigen exemplaar cadeau!
 

 

Delen