Themaweek; Fluid Fragments met Jenn Nkiru

Gepubliceerd op

Fluid Fragments is de titel van de jaarlijkse themaweek van de Breitner Academie, die dit jaar in het teken staat van filmeducatie. De aftrap van de week vindt plaats op vrijdag 24 januari op het IFFR met een workshop van kunstenaar en filmmaker Jenn Nkiru. De week daarop werken alle studenten van de academie aan hun eigen film aan de hand van verschillende genres als animatie, fictie, docu of video-kunst. Zij worden hierin begeleid door kunstenaars en filmmakers Sam Yazdanpanna, Kevin Osepa, Manju Reijmer,Bouba Dola en Eva Zanen. De presentatie van hun werk zal plaatsvinden op vrijdag 31 januari in Eye.

De themaweek is tot stand gekomen met medewerking van het AIR-programma van de AHK, het Netwerk Filmeducatie, IFFR en Eye.

Delen