Filmlab - Meervaart Studio première (28 mei)

Gepubliceerd op

Op donderdagavond 28 mei (20:30 uur) kan je kijken naar de speciale online première van 5 korte films gemaakt door het Meervaart Studio Film Lab i.s.m. de Nederlandse Filmacademie.

Het Meervaart Studio Film Lab is een platform voor jong Amsterdams filmtalent. In 4 maanden worden de jonge filmakers gecoacht door Orville Yssel, maar ook door alumni van de Nederlandse Filmacademie.

De afgelopen maanden is er keihard gewerkt aan deze prachtige films en we zijn super trots dat we ze nu eindelijk aan jullie mogen laten zien. Via ZOOM kan iedereen aansluiten tijdens deze speciale online filmpremière. 

AANMELDEN VOOR ONLINE PREMIÈRE:
stuur een mail naar studio@meervaart.nl en krijg t.z.t. de Zoom link opgestuurd

Over het Meervaart Studio Film Lab:
Het Meervaart Studio Film Lab is een uniek platform voor het ontwikkelen van jong Amsterdam filmtalent. In vier maanden werken je samen met anderen aan eigen videoprojecten. Gedurende deze weken word je niet alleen gecoacht door Orville Yssel, maar ook door verschillende alumni van de Academie, die bereid zijn al hun opgedane academische kennis met je te delen. Daarnaast zullen er vanuit de Academie diverse masterclasses worden georganiseerd die verdieping geven op een onderwerp. Meedoen met het lab is dus een goede eerste stap om kennis te maken met de Filmacademie. 

Delen