De tiende editie van Keep an Eye Filmacademie Festival

Gepubliceerd op

Het is bijna zover! Aankomende maand neemt Lichting 2020 afscheid van de Filmacademie. Maar niet voordat de jonge talenten hun werk hebben gepresenteerd aan het grote publiek. Van 5 tot 10 oktober zijn de documentaires, films en commercials van meer dan 80 studenten uit 9 verschillende studierichtingen te zien. Daarnaast delen de researchers van de Master of Film hun werk tijdens de Artistic Research Week.  

Door de maatregelen omtrent de bestrijding van het Coronavirus presenteren de bachelorstudenten dit jaar hun werk zowel online als offline. Naast de, dit jaar besloten, premières in Eye zijn er op 9 en 10 oktober openbare vertoningen – online en in Euroscoop. De kaartverkoop voor deze evenementen start op 25 september. Op de festivalwebsite vind je het volledige programma

Van 2 tot 5 oktober tonen de afstuderende researchers van de Master of Film hun werk in Eye en A Lab. Aan de hand van screenings, installaties, lecture-performances en presentaties nemen ze je mee in hun onderzoek over en door film. Het programma is open voor het publiek en hier te bekijken. Op 28 september start de kaartverkoop. 

Delen