Bruno Doedens Artist in Residence

Gepubliceerd op

Landschapskunstenaar Bruno Doedens is deze winter voor de Academie van Bouwkunst Artist in Residence. Het Artist in Residence Programma (AiR) is onderdeel van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Bruno zal vanuit deze positie de interdisciplinaire Winterschool 2021 vormgeven voor de 1e en 2e jaar studenten Architectuur, Stedenbouw en Landschapsarchitectuur. Bruno staat bekend om zijn indrukwekkende beeldende projecten waarbij hij het landschap, natuurprocessen en mensen met elkaar verbindt op verrassende wijze. Hij experimenteert, vervormt en verbeeldt, waarbij de mens altijd tegelijkertijd zowel deelnemer als toeschouwer is. Op vrijdag 15 en zaterdag 16 januari beginnen de studenten samen met Bruno aan deel een van hun reis naar Planet Paradise.

Delen