Successen voor CvA-bands bij Grachtenfestival 

Gepubliceerd op

Bij de Grachtenfestival Pitches zijn Sydney Plummer (foto) en het Edson Collective geselecteerd om hun concertidee te presenteren tijdens het komende Grachtenfestival. Sydney Plummer studeert jazz zang aan het Conservatorium van Amsterdam, zij is uitgekozen met haar programma ‘The Evolution of Black Music as Resistance’. Het Edson Collective bestaat uit klassieke en jazzmusici en heeft een programma samengesteld rond het thema ‘Klassiek en jazz uit alle werelddelen’.
De Grachtenfestival Pitches bieden jonge musici de mogelijkheid hun concertidee te pitchen voor een vakjury. De geselecteerde ideeên worden uitgevoerd tijdens het Grachtenfestival.

Het Ben Fitzpatrick Quintet is doorgedrongen tot de finale van het Grachtenfestival Jazz Concours dat dit jaar voor het eerst plaatsvindt, en wel op 6 juni a.s. 

Delen