Meld je vóór 1 juni aan voor de oriëntatiecursus Visual effects & Immersive media

Gepubliceerd op

Vanaf september 2021 kan je de oriëntatiecursus Visual effects & Immersive media aan de Nederlandse Filmacademie volgen. Tijdens deze cursus krijg je les in softwareprogramma’s als Nuke en Maya en leer je je skills in deze programma’s te verbeteren. Daarnaast krijg je een introductie op de bacheloropleiding Visual effects & Immersive media, middels een les over visual effects, VR en animatie.

Het betreft een parttime oriëntatiecursus (september t/m half december 2021) die je goed met school of een baan kunt combineren. Je volgt twee dagdelen in de week lessen waarin je naast de theorie vooral ook bezig bent met oefening en praktijk. De tijdsbesteding is ongeveer 8 à 9 uur per week.

Meer info & aanmeldlink vind je hier.

 

Delen