Boek “Nederlandse Mime” van ATD’s postdoctoraal onderzoeker Marijn de Langen gelanceerd tijdens het Nederlandse Theaterfestival

Gepubliceerd op

Vrijdag 3 september 2022 werd tijdens het Nederlands Theaterfestival PRO programma in het Internationaal Theater Amsterdam (ITA) het langverwachte boek “Nederlandse Mime” (350 pagina’s, full colour) van ATD’s postdoctoraal onderzoeker Marijn de Langen gelanceerd.

De lancering vormde de start van het Mime Futurity Symposium (30 augustus tot 3 september 2022), georganiseerd door ATD. Een onderzoeksweek met gesprekken, voorstellingen, workshops, rond de legacy en de toekomst van de mime in Nederland.

De publicatie is verkrijgbaar in een Engelse en een Nederlandse taalversie, uitgegeven door Amsterdam University Press in samenwerking met ATD’s publishing platform DAS Publishing.

Bestel het boek via Mime Archieven

Delen