ATKA-student Myrte Siebinga wint de AKF Publieksprijs 2023

Foto: Jaap Reedijk www.jaapreedijk.com

Gepubliceerd op

Myrte Siebinga, vierdejaarsstudent aan de Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunstacademie, heeft op zondag 9 april tijdens het Amsterdams Kleinkunst Festival in De Kleine Komedie de AKF Publieksprijs gewonnen.

De jury over Myrte: ‘een geboren performer met een uitstekende timing.’  De jury werd gevormd door Jörgen Tjon A Fong (directeur De Kleine Komedie), Frank Noorland (artistiek leider Likeminds), Leo van der Plas (artistiek coördinator Codarts), Rosa Reuten (actrice en docent ATKA) en Vincent Wijlhuizen (directeur What You See Festival). 

De winnaar van de publieksprijs is vanaf het najaar door het land te zien tijdens de finalistentournee. Lees op de website van AKF meer informatie over de feestelijke avond en de actuele speellijst van de finalistentournee. 

De prijs werd eerder gewonnen door o.a. Van der Laan en Woe, Lonneke Dort, Yentl en de Boer, Glodi Lugungu en n00b – Laura Bakker en Isabelle Kafando. 

 

Delen