Inspirerende keynote van Mounir Samuel in hal Academie voor Theater en Dans

Gepubliceerd op

Op maandag 17 april hield Mounir Samuel, auteur van het boek Je mag ook niets meer zeggen een keynote in de hal van de Academie voor Theater en Dans.

Tijdens deze, door het Platform 2025 georganiseerde, bijeenkomst stond inclusieve, veilige en toegankelijke taal voor iedereen centraal. Mounir besprak verschillende onderwerpen uit zijn boek; zo werden onder andere de thema's validisme, dekolonisatie, racisme, inclusie en erkenning besproken. Het publiek kreeg na de lezing de gelegenheid om vragen te stellen.

De keynote van Mounir was de eerste activiteit in een campagne over het thema inclusief communiceren. Naast de keynote werden er 'doorgeefedities' van het boek Je mag ook niets meer zeggen door de academie verspreid. Begin volgend blok worden filmpjes met het thema inclusief communiceren gepubliceerd.

Fotografie: Sjoerd Derine

Delen