CvA Changemakers - AIR Gillian Moore interviewt operazanger Davóne Tines

Gepubliceerd op

Het Conservatorium van Amsterdam begint een interviewreeks met opmerkelijke kunstenaars, musici en vernieuwers die ons inspireren door hun creativiteit en invloed op de samenleving. Wat betekent het om in 2024 een klassieke zanger te zijn en hoe dragen kunstenaars bij aan verandering? Deze boeiende gesprekken worden vakkundig geleid door onze Artist in Residence, Gillian Moore.

In dit eerste interview zal Gillian Moore dit onderwerp bespreken met klassieke zanger Davóne Tines. Davóne, geprezen als een 'singer of immense power and fervor' en gevierd als 'one of the most powerful voices of our time' door de Los Angeles Times, zal zijn persoonlijke reis delen tijdens dit - nu al - boeiende gesprek.

Datum: 1 februari 2024
Tijd: 17:30 uur
Duur: Ongeveer een uur
Locatie: Theaterzaal, Conservatorium van Amsterdam

Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit spannende evenement. Dit evenement is gratis en toegankelijk voor het publiek.

Over Davóne Tines:
Davóne Tines is een baanbrekende kunstenaar op het snijvlak van diverse geschiedenissen, culturen en esthetiek, wat hem de perfecte keuze maakt om de baanbrekende interviewreeks van het CvA te starten met hedendaagse veranderaars in de muziek.

"Davóne Tines is changing what it means to be a classical singer." - The New Yorker

Over Gillian Moore:
Onze zeer gewaardeerde Artist in Residence, Gillian Moore, helpt het CvA om zijn rol binnen het cultureel rijke en muzikale landschap van Amsterdam te verkennen. Ondanks dat dit pas haar tweede bezoek is, hebben haar inzichten en expertise nu al een aanzienlijke invloed op het Conservatorium.

Delen