Alumni DAS Choreography en DAS Theatre geselecteerd voor 3Package Deal

Gepubliceerd op

Vijftien aanstormende (inter)nationale makers uit allerlei disciplines zijn in januari gestart met de 3Package Deal: het talentontwikkelingsprogramma van het Amsterdams Fonds voor de Kunst en Bureau Broedplaatsen van de Gemeente Amsterdam. De talenten zijn geselecteerd door vijftien coalities, gevormd door topinstellingen uit heel Amsterdam. Onder hen twee alumni van DAS Choreography en één van DAS Theatre.

Met behulp van 3Package Deal, kunnen deze talenten zich in 2024 volledig focussen op de volgende stap in hun praktijk, nieuw werk maken of onderzoek doen. De alumni van DAS Choreography die voor de 3Package Deal zijn geselecteerd zijn Reza Mirabi (coalitie Dans) en Thais di Marco (coalitie Social Design). Van DAS Theatre is alumnus Fariborz Karimi (coalitie Urban Realm) geselecteerd.

Lees het hele artikel op de website van het Amsterdams Fonds voor de Kunst.

Delen