Naar inhoud
 

Meld je hier aan!

AHK Starterscafé

11 december | Jouw administratie: simpel en makkelijk

Wat ga je deze avond leren?
Snel leren administreren? Dit is je kans. Het is echt makkelijker dan je denkt. De truc is om stap voor stap je bonnen en facturen te verwerken in een overzicht. Okay, waar begin je dan? Hoe pak je het aan? Wat zijn tips en wat zijn valkuilen? In de training van vanavond leg je het fundament voor jouw administratie. Als die op orde is, kun jij je vleugels uitslaan als ondernemer. 

Over Carla Custers en Melvin van Jaarsveld 
Carla Custers en Melvin van Jaarsveld zijn de trainers van de avond. Melvin is partner en register belastingadviseur (RB) en Carla belastingadviseur bij NAHV Belastingadviseurs. Melvin en Carla houden allebei van cijfers en delen de passie om startende culturele ondernemers te laten zien dat een administratie geen enkele moeite hoeft te kosten.

Carla: "Cijfers zijn voor de meeste mensen geen hobby. Hoe kun je ervoor zorgen dat je er niet als een berg tegenop ziet en voorkomen dat je de kop in het zand steekt?" 

Melvin: "Ik wil graag de angst voor de fiscus en de fiscaliteit wegnemen en duidelijk maken dat met de juiste mindset je juist voordeel kunt behalen." 

 

Het programma

18:30-19:00     Een warm welkom | Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 
19:00-21:30     Tips & tricks | De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. 
21:30-22:00     Napraten | De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

  • Deze workshop is gratis(*) voor studenten en net-afgestudeerden (na 2020). 

*Ben je AHK-alumni en voor 2020 zijn afgestudeerd of ben je een externe bezoeker? Ook dan ben je superwelkom! Je kunt hier een kaartje kopen (kosten €12,50). (LET OP: je komt terecht in de omgeving van de Academie voor Theater en Dans. Dat klopt! Je kunt hier je kaartje bestellen).

Delen
 

Meld je hier aan!

AHK Starterscafé