Hoogenboom presenteert essay en geeft Marie Kleine-Gartman Pen door aan Eugène van Erven

Gepubliceerd op

Marijke Hoogenboom, lector Kunstpraktijk en artistieke ontwikkeling heeft haar essay ‘Pina ist tot’ gepresenteerd. De presentatie vond plaats tijdens het Nederlands Theaterfestival in cultuurhuis de Brakke Grond in Amsterdam. Hoogenboom gaf daarbij de Marie Kleine-Gartman Pen 2008 die zij van Igor Dobricic heeft ontvangen, door aan Eugène van Erven.

Marijke Hoogenboom, lector Kunstpraktijk en artistieke ontwikkeling aan de AHK heeft op 4 september haar essay ‘Pina ist tot’ gepresenteerd. De presentatie vond plaats tijdens het Nederlands Theaterfestival in cultuurhuis de Brakke Grond in Amsterdam. Hoogenboom gaf daarbij de Marie Kleine-Gartman Pen 2008 die zij vorig jaar van Igor Dobricic heeft ontvangen, door aan Eugène van Erven.

Het volledig essay is hier te downloaden (pdf)

Delen