Informatieavond Master Film

Gepubliceerd op

De master Film streeft ernaar de kwaliteit van de (Nederlandse) film te versterken door eigenzinnig talent de kans te geven zich verder te ontwikkelen in een setting die aanzet tot verdieping, verbreding en vernieuwing. Wil jij deel uitmaken van de nieuwe lichting van de master Film aan de Nederlandse Film en Televisie Academie, die in januari 2011 van start gaat? Meld je dan aan voor de informatieavond op 3 september 2010.

De master Film streeft ernaar de kwaliteit van de (Nederlandse) film te versterken door eigenzinnig talent de kans te geven zich verder te ontwikkelen in een setting die aanzet tot verdieping, verbreding en vernieuwing. Wil jij deel uitmaken van de nieuwe lichting van de master Film aan de Nederlandse Film en Televisie Academie, die in januari 2011 van start gaat? Meld je dan aan voor de informatieavond op 3 september 2010, van 19.30 tot 22.00 uur.

In het tweejarige masterprogramma is er aandacht voor reflectie op film, filmtheorie en filmpraktijk (verdieping), voor andere kunstvormen en relevante maatschappelijke ontwikkelingen (verbreding) en voor technologische ontwikkelingen en de wijze waarop deze de aard van het filmmaken en het filmbedrijf beïnvloeden (vernieuwing). De opleiding is gericht op de persoonlijk professionele ontwikkeling van de maker en heeft een individueel en onderzoeksmatig perspectief.

Jaarlijks worden maximaal vijftien studenten toegelaten tot het tweejarige programma. Vanaf 2011 worden ook internationale studenten toegelaten. Studenten moeten een relevant bachelordiploma op zak hebben, en worden vervolgens geselecteerd op basis van eerder werk, hun motivatie en een studie- of onderzoeksplan.

Wil jij deel uitmaken van de nieuwe lichting van de master Film aan de Nederlandse Film en Televisie Academie, die in januari 2011 van start gaat? Bezoek dan op vrijdagavond 3 september 2010 de informatieavond.

Klik hier om je aan te melden voor de informatieavond

Tijd en locatie
vrijdag 3 september 2010, 19.30 - 22.00 uur
Nederlandse Film en Televisie Academie
Markenplein 1
1011 MV Amsterdam

De deadline voor aanmelding voor het masterprogramma dat van start gaat in januari 2011 is 1 oktober 2010.

Meer informatie over de master Film

Delen