Jaarverslag 2011 "De diepte in" is verschenen

Gepubliceerd op

Het jaarverslag 2011 van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten is online beschikbaar. In het rijk geïllustreerde verslag legt de AHK verantwoording af over de prestaties in het afgelopen jaar, en worden diverse hoogtepunten uitgelicht. Onder de noemer 'De diepte in' is er speciale aandacht voor de mogelijkheid tot vergaande specialisatie die de AHK in haar opleidingen over het volledige spectrum van de kunsten biedt.

 

Terugkijkend was 2011 een jaar met veel bestuurlijke wisselingen en externe druk door het sectorplan en prestatieafspraken die tot stand moesten komen. Studenten kwamen in protest tegen de bezuinigingsplannen van het kabinet. Niettemin was het onderwijs en onderzoek weer van hoog niveau, en zijn veel mooie resultaten geboekt.

Het jaarverslag geeft in woord en beeld blijk van deze resultaten. Het eerste deel geeft een weerslag van de ontwikkelingen op het gebied van onderwijs, onderzoek en organisatie, afgewisseld met een achttal interviews met studenten, alumni en docenten van diverse specialistische studierichtingen. Het tweede deel, de verantwoording, bevat gegevens over onder andere de studentenpopulatie, het personeelsbestand, een overzicht van prijswinnaars en de financiën. Midden in het verslag geeft een beeldengalerij de belangrijkste en meest opvallende hoogtepunten van 2011 weer.

Lees het jaarverslag 2011 online
Download het jaarverslag 2011 (PDF)

Delen