Alumni bereiken finale Concours Wim Sonneveldprijs

Gepubliceerd op

Het DeLaMar Theater was op 14 april het podium voor de halve finalisten die streden om een plek in de finale van de 26e editie van het Concours om de Wim Sonneveldprijs. Yentl Schieman en Christine de Boer (alumni van de Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunstacademie) veroverden een plek in de finale.

Het DeLaMar Theater was op 14 april het podium voor de halve finalisten die streden om een plek in de finale van de 26e editie van het Concours om de Wim Sonneveldprijs. Yentl Schieman en Christine de Boer (alumni van de Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunstacademie), Cortijn Tonkes en José Schuringa veroverden een plek in de finale.


Yentl & De Boer (foto: Astrid Verhoef)

Yentl Schieman en Christine de Boer studeerden af aan de Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunstacademie. Voor het concours spelen zij hun programma De mensen.

Wil jij hen komen aanmoedigen tijdens de finale op 22 april? Reserveer dan kaarten via Delamar.nl.

De finalisten zullen vanaf september te zien zijn tijdens een landelijke Finalistentournee door Nederland.

Meer informatie: Facebook.com/amsterdamskleinkunstfestival

Delen