Noël van Dooren redacteur van Journal of Landscape Architecture (JoLA)

Gepubliceerd op

Noël van Dooren gaat de redactie voeren van de rubriek 'Under the Sky' van het gerenommeerde Journal of Landscape Architecture (JoLA). Van Dooren was tot 2009 hoofd van de masteropleiding Landschapsarchitectuur. Momenteel is hij research fellow aan de Academie van Bouwkunst.

Noël van Dooren gaat de redactie voeren van de rubriek 'Under the Sky' van het gerenommeerde Journal of Landscape Architecture (JoLA). Van Dooren was tot 2009 hoofd van de masteropleiding Landschapsarchitectuur. Momenteel is hij research fellow aan de Academie van Bouwkunst.

JoLA is een Engelstalig e-tijdschrift voor landschapsarchitectuur, dat sinds 2006 wordt uitgegeven door de European Council of Landscape Architecture Schools (ECLAS). Van Dooren gaat de redactie voeren van de rubriek 'Under the Sky', waarin het gaat over ontwerpkritiek. Landschapsarchitect Noël van Dooren is publicist en is research fellow aan de Academie van Bouwkunst waar hij promoveert op een onderzoek naar de factor tijd in de architectuurtekening.

In 2013 organiseerde hij in samenwerking met landschapsarchitect David Kloet de workshops 'Drawing Time Now' waarin het tekenen van tijd in verschillende disciplines en notatievormen werd verkent. De resultaten hiervan zijn hier te lezen.

Links
Journal of Landscape Architecture

Delen