Master Kunsteducatie AHK opnieuw beste in Keuzegids Masters

Gepubliceerd op

Evenals in 2013 heeft de master Kunsteducatie van de AHK in de Keuzegids Masters 2014 opnieuw de hoogste score behaald van alle kunsteducatieve masters in Nederland. Het panel van experts is positief over alle aspecten van de opleiding; de studenten waarderen de inhoud, docenten, praktijkgerichtheid en wetenschappelijke vorming van de opleiding, alsmede de onderzoekscomponent.

 

Ook de communicatie binnen de opleiding wordt positief door de studenten beoordeeld. Met een score van 72 eindigt de master Kunsteducatie van de AHK daarmee boven aan de lijst van vergelijkbare masters in de Keuzegids. Nota bene: in de gedrukte gids, die half februari is verschenen, is helaas een fout opgetreden. De bij de AHK vermelde gegevens hierin zijn niet juist. De digitale versie van de Keuzegids zal worden aangepast en er wordt een erratum toegevoegd aan de gedrukte versie.

In de Keuzegids Masters 2014 zijn zo'n 800 masteropleidingen beoordeeld door zowel de studenten als door een panel van experts. De AHK biedt masteropleidingen aan in alle disciplines van de kunsten.

zie ook
master Kunsteducatie
Overzicht masteropleidingen AHK

Delen