Jet de Ranitz wordt voorzitter College van Bestuur Hogeschool Inholland

Gepubliceerd op

Jet de Ranitz verlaat de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Per 1 december 2014 wordt zij de nieuwe voorzitter van het College van Bestuur van Hogeschool Inholland en neemt daarmee het stokje over van Doekle Terpstra.

 

Jet de Ranitz over haar overstap: "De AHK is een prachtige hogeschool. Elke dag ben ik onder de indruk van wat de studenten en medewerkers laten zien aan kwaliteit en inzet. Dat ik nu een andere uitdaging aan zal gaan, doet daar niets aan af. De AHK heeft mij veel gegeven en ik prijs me gelukkig dat ik hier een bijdrage heb kunnen leveren."

Dolf van den Brink, voorzitter van de Raad van Toezicht over het vertrek van De Ranitz: "Jet de Ranitz heeft met veel elan en grote deskundigheid ruim drie jaar de belangen van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, het hoger onderwijs en de culturele sector behartigd. Door Jets tomeloze inzet en enthousiasme is er tijdens haar voorzitterschap veel bereikt en daar zijn we haar zeer erkentelijk voor."

Delen