Michiel van Iersel naar Harvard Graduate School of Design

Gepubliceerd op

Michiel van Iersel is geselecteerd als Loeb Fellow, een onderzoeksaanstelling van een jaar aan de Harvard Graduate School of Design. Momenteel is hij als Fellow van het lectoraat Architectuur van Rijksbouwmeester en architect Floris Alkemade verbonden aan de Academie van Bouwkunst.

Ieder jaar selecteert de Loeb Fellowship, in de jaren '60 opgericht door John en Frances Loeb, een groep ervaren mensen uit de praktijk die de ontwikkeling van de gebouwde omgeving en het landschap in positieve zin beïnvloeden voor een jaar van onafhankelijk onderzoek aan Harvard University. De fellows ontvangen financiële ondersteuning en krijgen bijna ongelimiteerde toegang tot het onderwijs van Harvard en het nabijgelegen MIT.

De fellows vertegenwoordigen een breed expertiseveld – bestaande uit (landschaps)architecten, kunstenaars, planologen, journalisten, beleidsmakers – en worden vanuit de hele wereld samengebracht met het doel om hun persoonlijke ontwikkeling en professionele carrière verder te versterken.

De Loeb Fellowship start in augustus 2018 en duurt een jaar. Michiel van Iersel blijft tot het einde van het jaar verbonden aan het lectoraat Architectuur van de Academie van Bouwkunst.

Meer informatie: https://loebfellowship.gsd.harvard.edu

Delen