Online symposium Wicked Arts Assignments

Gepubliceerd op

Op vrijdag 27 november 2020 van 16.00 tot 20.00 uur organiseert het Lectoraat Kunsteducatie van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten een internationaal digitaal symposium over Wicked Arts Assignments. Het onlangs verschenen boek Wicked Arts Assignments onthult het verborgen oeuvre van kunstenaars en docenten uit verschillende regio's ter wereld. Tijdens het symposium zullen medewerkers van het boek van over de hele wereld hun ideeën en voorbeelden delen met een brede internationale gemeenschap in verschillende parallelle presentaties en real-time workshops. Vind hieronder het volledige programma en meld je aan!

NB. De voertaal van het symposium is Engels.

Doe mee met het symposium

Bekijk het programma

Lees meer over het boek

Delen