Lectoraat Kunsteducatie medeorganisator conferentie 'My Music Ability II'

Gepubliceerd op

Hoe maak je muziek met je ogen? Kun je fluitspelen zonder handen? En heb jij al muziek gevoeld? Op vrijdag 12 (online) en zaterdag 13 november (live) 2021 vindt de tweede editie plaats van My Music Ability, de conferentie waarbij (inter)nationale groepen laten zien hoe muziek maken mogelijk is voor iedereen.

Ieder mens heeft recht op een muzikale ontwikkeling en er komen steeds meer mogelijkheden voor mensen met een beperking om muziek te beoefenen. Zowel op amateur- als op professioneel niveau. Wat gebeurt er in Nederland en wat kunnen we leren van innovatieve benaderingen en goede voorbeelden uit het buitenland?

De conferentie zoomt in op aangepaste muziekinstrumenten, vernieuwende muziekdidactieken en multimodale muziekbeleving.

My Music Ability II is een co-productie van Lectoraat Kunsteducatie van de AHKConservatorium van AmsterdamFonds voor Cultuurparticipatie en LKCA.
Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden.

Delen