Afstudeervoorstelling opleiding Docent Dans: IMPRINT PART 1 & PART 2

Gepubliceerd op

Save the date! Op vrijdag 24 en zaterdag 25 februari tonen de studenten van de opleiding Docent Dans (DD) leerjaar 4 hun afstudeerwerken in samenwerking met dansers uit de non-professionele dansscène. 

STUNT, de verzamelnaam voor dit studieonderdeel, is dé kans voor studenten om te werken met dansliefhebbers en de kans voor dansliefhebbers om te werken met de choreografen. Bij STUNT creëert elke maker een choreografie met non-professionals. De gehele organisatie ligt in handen van de studenten zelf. Niet alleen de stukken die gemaakt worden en het verzamelen van de dansers, maar ook het organiseren van het evenement, de communicatie met ATT, de promotie en alles wat je je maar kan indenken bij een voorstelling, moet worden georganiseerd door het productieteam van DD4. 

En zo komt DD4 met de voorstelling Imprint. Ons laatste jaar om allemaal onze eigen afdruk achter te laten binnen de opleiding Docent Dans en het AHK. Imprint is een voorstelling waar 16 inspirerende en verschillende stukken worden getoond. Ben jij benieuwd naar de dans en creativiteit van deze afstudeerders? Houd onze socials in de gaten (Instagram) En bekijk de ATD-agenda voor details over de speeldata en -tijden. 

Wil je meer info? Check het korte interview met één van onze makers Quincy Otgaar hieronder. 

‘’Wat is er zo bijzonder aan Stunt?’’ 
Quincy Otgaar: ‘’Het leukste wat ik aan Stunt vind is dat ik kan werken met allerlei mensen. Je hebt de vrijheid om met ouderen, tieners, kinderen etc. te werken. Hierbinnen leer je om met elke leeftijd te werken wat onwijs leuk is! Ik heb ervoor gekozen om met een oudere vrouw en jonger persoon te werken. Hierdoor moet ik een weg vinden binnen de bewegingen die werkt voor alle twee. Tijdens de repetities hebben we dan altijd hele mooie gesprekken die zelfs emotioneel kunnen worden door de ervaringen van ons als met in relatie tot beweging en gevoel.  

Oftewel: dans brengt mensen samen. Het laat ons ervaren, genieten en bewegen. 
Save the date en mis het niet! Be there or be… 

Interview en tekst door Janna Hennie Marlie Salomé (student DD4).

Zie de ATD-agenda​​​​​​​ voor voorstellingsinformatie en tickets.

Delen