Stem op AHK-lector Peter van Assche voor Architect van het Jaar!

Gepubliceerd op

Stem op AHK-lector Peter van Assche voor Architect van het Jaar! 

Wij feliciteren Peter van Assche, lector Architecture & Circular Thinking aan de Academie voor Bouwkunst met zijn nominatie voor Architect van het Jaar! Van Assche laat zien hoe praktijk, ondernemerschap en onderzoek samen kunnen gaan, als architect, mede-oprichter van de plastic recycling fabriek Pretty Plastic en lector aan de AHK. 

Dit zegt de jury: ‘In zijn denken en doen is architect Peter van Assche steeds een paar stappen verder dan zelfs de koplopers in het veld, ziet de jury. Een werkelijk duurzame gebouwde omgeving vraagt om een radicaal andere manier van denken. En de jury heeft grote waardering voor het feit dat het Van Assche herhaaldelijk lukt om deze andere manier van denken vast te leggen in aansprekende, gerealiseerde projecten.’ 

Vind jij ook dat we samen moeten bouwen aan een echte duurzame, circulaire, regeneratieve wereld? Stem dan nu op Peter van Assche via deze link

Stemmen kan tot 13 oktober. 

Delen