Tim Ouwejan, Maxim Heijmerink en Ana Balestra in de prijzen bij Classic Young Masters

Gepubliceerd op

Trombonist Tim Ouwejan (2000) heeft maar liefst drie prijzen in de wacht gesleept tijdens de Meesterproef van Classic Young Masters 2019. Ook pianist Maxim Heijmerink (2000) en vocalist Ana Balestra (1998) wonnen prijzen. 

Tim Ouwejan en Maxim Heijmerink kregen allebei de titel ‘Classic Young Master’ toegekend. Deze prijs geeft recht op een tweejarig individueel begeleidingstraject op maat. Tim Ouwejan won daarnaast ook nog de Publieks Award, bestaande uit een soloconcert, en de Young Talent Orchestra Award, een concert met het Young Talent Orchestra.
Ana Balestra won de Sinfonia Rotterdam Award, een optreden met dit orkest o.l.v. Conrad van Alphen. 

Classic Young Masters is een scoutings- en begeleidingsprogramma voor jonge talentvolle musici. Tijdens de Meesterproef presenteren zes laureaten zich in de Jurriaanse Zaal van De Doelen in Rotterdam aan een internationale commissie uit de muziekwereld en de media.

Delen