Voor jou...

Als AHK willen wij zeker weten dat jij krijgt, en kunt vinden, wat jij nodig hebt om je doelen te bereiken. Daarom is het extra cursus- en trainingsaanbod zowel tijdens als na je afstuderen voor jou toegankelijk – op het moment dat jij daar behoefte aan hebt. We verzorgen de lessen in een vertrouwde omgeving, op een van de academies. Je krijgt de leskwaliteit die je van ons gewend bent en we zorgen er vaak voor dat de cursussen zowel in het Nederlands als Engels te volgen zijn. We focussen ons uiteraard op de kunst- en cultuursector, zodat de cursus goed aansluit op de arbeidsmarkt.

Daarnaast creëren we netwerkmogelijkheden, zodat je andere creatieve studenten en alumni kunt ontmoeten. We houden je op de hoogte van het laatste nieuws via onze nieuwsbrief en we zorgen ervoor dat je je online makkelijk kunt oriënteren: specifieke informatie vind je in onze kennisbank BeroepKunstenaar en je neemt met één-klik-op-de-knop contact met ons op.

...en door jou!

Heb je een vraag aan de focusgroep? Stel hem via ondernemen@ahk.nl

Vragen over of suggesties voor BeroepKunstenaar? Mail naar redactie@beroepkunstenaar.nl.

Vragen over het AHKafé, stuur dan een mail naar ahkafe.organisatie@gmail.com

 

Meer informatie over onze visie op de ontwikkeling van ondernemerschap.

Voor en door jou

Een focusgroep, van ongeveer tien AHK-studenten, denkt actief met ons mee. Zo weten wij wat er speelt. Daarnaast wordt, bijvoorbeeld het AHKafé, ook door ahk-studenten georganiseerd. De focusgroep bestaat onder andere uit:

Delen