AHK Starterscafé | Bepaal je waarde en tarief

maandag 27 september 2021, 18:30 - 22:00 uur
AHK Culture Club
Kattenburgerstraat 5
1018 JA Amsterdam

Wekelijks duiken we in do’s & don’ts van het ondernemen. Boekhouden, tariefbepaling, subsidieaanvragen, belastingen, portfolio-opbouw, jezelf profileren…. In het AHK Starterscafé leer je hoe je dat slim en goed doet, zodat jij een vliegende start kunt maken. Vanaf dit schooljaar gratis voor studenten en net-afgestudeerden! Doe je mee?  

Het AHK Starterscafé is een pop-up café in AHK Culture Club, vol extra-curriculaire workshops. Met een drankje in de hand maak je kennis met (oud-)studenten, die net als jij willen leven van hun creativiteit. Vanaf zeven uur leert een bevlogen docent je de fijne kneepjes van het ‘voor jezelf’ aan de slag gaan. Iedere maandagavond in het Nederlands; iedere dinsdagavond in het Engels.

Wat ga je deze avond leren? 
Wil jij weten wat je nou precies waard bent? Wil jij weten hoe je een duurzame en eerlijke werkpraktijk creëert? Leer hoe je je uurtarief berekent én hoe je invloed uitoefent om je waarde te laten stijgen. Na deze avond weet jij precies hoe je moet onderhandelen en wat een eerlijk tarief is voor jouw creatieve werk.

Over Jimmy-Pierre de Graaf
De docent is Jimmy-Pierre de Graaf. Hij is werkzaam als creative producer, zakelijk leider, muzikant en adviseur internationalisering in de podiumkunsten sector. Na zijn opleiding Productie Podiumkunsten aan de Amsterdamse Hogeschool voor de kunsten deed hij ervaring op op zowel productioneel, bestuurlijk en zakelijk niveau bij verschillende organisaties in de culturele sector. Vanuit zijn standplaats Rotterdam houdt hij zich bezig met name bezig met de implementatie, innovatie en verduurzaming van de internationale werkpraktijken en ambities. Tevens is hij artistiek coördinator voor muziektheater- en operagezelschap Silbersee in Amsterdam.

Programma 

18:30-19:00     Een warm welkom 
Ontmoet je medestudenten, vergroot je netwerk. 

19:00-21:30     Tips & tricks 
De docent vertelt je alles wat jij als starter moet weten. Een nieuwe wereld gaat voor je open. Er ligt pen en papier voor je klaar, dus schrijf de tips & tricks meteen op. 

Aan de slag 
Stroop je mouwen maar op, we brengen het geleerde onmiddellijk in praktijk. Soms presenteert de docent een casus, maar meestal ga je met je eigen voorbeelden aan de slag. 

21:30-22:00     Napraten 
De bar is open. Praat nog even na met je medestudenten of stel je vragen aan je docent. 

Voor wie     
Het AHK Starterscafé is bedoeld voor studenten en alumni van de AHK. 

Kosten 
- Gratis voor studenten en net-afgestudeerden (na 2019). 
- € 12,50 voor AHK-alumni die voor 2019 zijn afgestudeerd. 
- € 15,00 voor externen.

Bestel nu je ticket!

Heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar ondernemen@ahk.nl

Delen