The Democratization of Knowledge - Andrea Lagrutta

Andrea Lagrutta deed grondig onderzoek naar efficiënt gebruik van het kenniskapitaal van een culturele instelling in Amsterdam

 

Genomineerde AHK Eindwerkprijs 2021: Andrea Lagrutta
Studie: Museologie, Reinwardt Academie
Afstudeerproject: The Democratization of Knowledge
Medium: thesis meteen model voor inventariseren en efficiënt gebruik van in de organisatie aanwezige kennis

Andrea Lagruttadeed onderzoek naar de kennisuitwisseling binnen een Amsterdamse erfgoedorganisatie in een periode van snelle groei. Zij bracht niet alleen de ontwikkeling van de organisatie systematisch in kaart, maar analyseerde ook kritisch de methoden die de organisatie gebruikt om bij te dragen aan kennisontwikkeling in de bredere samenleving. Lagrutta combineerde hiervoor haar eigen observaties, casestudies en interviews met theoretische inzichten uit verschillende disciplines. Het resultaat is een eigen, steving onderbouwd model voor kennismanagement.

Dit eindwerk is een van de elf afstudeerprojecten die genomineerd zijn voor de AHK Eindwerkprijs 2021, de afstudeerprijs van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK).

Op 10 februari 2022 maakt de AHK via een live stream de drie winnaars van de Eindwerkprijs bekend: voor het beste bachelor afstudeerproject, het beste master afstudeerproject en de winnaar van de publieksprijs.


Volg via deze pagina de livestream op donderdag 10 februari en breng vanaf 16.00 uur je stem uit voor de Publieksprijs!


Naar AHK nieuwspagina over Andrea

Delen