ON AIR 2 is uit!

Gepubliceerd op

Het lectoraat Kunstpraktijk en artistieke ontwikkeling publiceert twee keer per jaar de publicatie On AIR, waarin aandacht wordt besteed aan de Artists in Residence van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. De tweede editie is in maart 2011 verschenen.

Het lectoraat Kunstpraktijk en artistieke ontwikkeling publiceert twee keer per jaar de publicatie On AIR, waarin aandacht wordt besteed aan de Artists in Residence van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. De tweede editie is in maart 2011 verschenen.

In deze tweede uitgave wordt aandacht besteed aan de praktijk van Jeroen Kooijmans, die als Artist in Residence verbonden was aan de Academie van Bouwkunst. Ook Germaine Acogny, verbonden aan de Theaterschool, komt aan bod. Daarnaast is er aandacht voor Paul Koek (de Theaterschool) en Anthony Heidweiller (Conservatorium van Amsterdam) die op een uitdagende manier met elkaar in gesprek gaan.

Download hieronder de Nederlandstalige artikelen (PDF):

Culture Clash (door Marijke Hoogenboom)
Interview met Anthony Heidweiller en Paul Koek (door Marijke Hoogenboom)
Verwachtingen zijn valkuilen (Maria Wüst, studieleider master Kunsteducatie)
Vier jaar in de witte was? (interview met Lot Siebe over diversiteit in de opleiding Docent dans)
Vouwhuizen (Jeroen Kooijmans over zijn werk en inspiratiebronnen)


Het volgende nummer van ON AIR zal in september 2011 verschijnen.

zie ook
Lectoraat Kunstpraktijk en artistieke ontwikkeling

Delen