Module | Lanceer je project

Je gaat een project lanceren, misschien wel samen met anderen. Spannend. Leuk. Maar hoe pak je dat goed aan? Hoe stel je een solide projectplan op? Kun je de startfase al laten financieren? Welke financieringsvormen zijn er eigenlijk? Hoe geef je je onderneming vorm als je impact wilt genereren? Leer het in deze module. 

Les 1 | Projectplan schrijven
2 maart 2020, 19-21:30 uur, door Wendy van Os

Je wilt je ideeën helder verwoorden. Mensen warm maken voor je plan zonder ooit met je mond vol tanden te staan. Stroop je mouwen maar op. In deze les gaan we in op de bouwstenen van een goed plan. Je ontdekt welke vraagstukken belangrijk zijn om te beantwoorden. Met jouw projectplan breng je structuur aan in je plannen en kun je ook fondsen gaan aanschrijven.

Les 2 | Communiceer met je publiek
9 maart 2020, 19-21:30 uur, door Klaartje Wouters

Communiceren met je publiek is óók een creatief proces, precies in het verlengde van je kunstuiting. Het gaat in marketing steeds meer om verbeelding en beleving. Daar gaan we in deze les dieper op in. Je leert je doelgroepen beter kennen door je in hen te verplaatsen, je leert hun verwachtingen te managen en je doorziet hoe je met communicatie hun beleving kunt versterken.

Les 3 | Ontdek de verdienmodellen
16 maart 2020, 19-21:30 uur, door Voordekunst

Kaartjes verkopen aan je publiek is één manier om de kosten te dekken. Maar wat als deze inkomsten te weinig zijn? Welke andere wegen zijn er om je project te financieren? Laat je inspireren door Voordekunst, expert in crowdfunding, fondsenwerving, vriendensystemen en sponsoring.

Les 4 | Impact produceren
23 maart 2020, 19-21:30 uur, door Bernadette Kuiper

Je wilt het verschil maken. Impact hebben. Jouw verhaal is sterk; nu mag het gezien worden door de juiste mensen. Daar heb je een gerichte impactstrategie voor nodig. Hoe ontwikkel je die? Wat komt daar allemaal bij kijken? Leer er alles over in deze les.

Kosten: €20 euro

We geven deze cursus ook in het Engels, kijk voor meer informatie op de Engelstalige pagina.

Delen