Ga jij studeren in de Verenigde Staten?

Gepubliceerd op

Het Fulbright Center organiseert een voorlichtingsdag op 16 juni voor studenten die aankomend studiejaar op undergraduate of graduate niveau aan een Amerikaanse universiteit gaan studeren. Je kunt vragen stellen en krijgt voorlichting.


Ook als je in de VS gaat studeren via een uitwisselingsprogramma of via ISEP, ben je van harte welkom op deze bijeenkomst. Een vertegenwoordiger van het Amerikaanse Consulaat zal aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven over het aanvragen van een (studie)visum en beantwoorden van vragen. Daarnaast organiseren we een paneldiscussie met studenten die in Amerika hebben gestudeerd en zijn er stafmedewerkers van het Fulbright Center aanwezig om vragen te beantwoorden.

Lees ook het Pre-Departure handbook op de website www.fulbright.nl.

Het Fulbright Center verstrekt beurzen voor studie, onderwijs en onderzoek aan Amerikaanse en Nederlandse studenten en wetenschappers en verschaft het informatie over onderwijs en onderzoek in de Verenigde Staten.

Locatie
Universiteit van Amsterdam, lokatie: Business School, Plantage Muidergracht 12.
16 juni 2011
Inschrijven vanaf 14.30 uur
Programmaduur: 15.00 u. - 17.00u.
Entree: € 5 (alleen contant te betalen!)

Aanmelding per e-mail is noodzakelijk in verband met beperkt aantal zitplaatsen via info@fulbright.nl. Je krijgt dan een bevestiging met routebeschrijving en programma. Vermeld ook de Amerikaanse universiteit waar je gaat studeren en je huidige universiteit of hogeschool in Nederland.

Delen