Naar inhoud
 

AHK Statuten en regelementen

over sociale veiligheid

Prettig en veilig studeren

Alle studenten en medewerkers mogen verwachten dat zij zich veilig en prettig kunnen voelen binnen de academies van de AHK. In het kunstonderwijs is mentale en fysieke nabijheid vaak onderdeel van het studie- en werkproces, daarom vraagt een veilige studie- en werkomgeving om extra aandacht.

Professionele houding
Van al onze medewerkers, docenten en studenten verwachten wij een professionele houding in onderling contact, tijdens de les en daar buiten. Daarover hebben wij specifieke gedragsregels opgesteld die je kunt teruglezen in de gedragscode Sociale veiligheid (zie het gele blokje aan de rechterkant). In onze didactische cursussen, in de functioneringsgesprekken en tijdens teambijeenkomsten besteden we aandacht aan Sociale veiligheid.

Waar kun je terecht?
Als je hulp nodig hebt en graag iemand wilt spreken over een gebeurtenis of over iets dat jou bezighoudt? Of als je een klacht wilt indienen? De onderstaande pagina's helpen je op weg. Staat hier niet bij wat je zoekt? Of twijfel je tot wie van de bovenstaande instanties je je moet wenden? Stel dan je vraag aan Klachtenloket.

 

Delen
 

AHK Statuten en regelementen

over sociale veiligheid